Loading...

VOORZIENINGEN

VOOR ELK WAT WILS

Naast onze 2 B&B-kamers met de namen Pigeonnier (duiventoren) en Blauwe Kamer beschikken wij over 3 Gîtes. De vrijstaande gîte draagt de naam Lot en is geschikt voor maximum 5 personen. De gîte Ami is voorzien van een terras en is geschikt voor 4 personen. Zij kan uitgebreid worden met een extra kamer, badkamer én toilet tot een gîte voor 6 personen. Onze kleinste gîte Nata is geschikt voor 4 personen en beschikt over een eigen tuintje met herdershuisje.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

Laadpaal

PARKING

Privéparking op het domein.

Laadpaal beschikbaar tegen betaling

ONTBIJT

Een heerlijk ontbijtbuffet met aanvang tussen 8.30 uur en 10 uur (of anders op aanvraag), einde 10.30 uur. Met een keuze uit zoveel mogelijk lokale en zelf bereide producten. Het ontbijt wordt buiten geserveerd en bij minder goed weer staat het klaar in onze cave. Ook bij het huren van een gîte kan u gebruik maken van onze ontbijtservice.

DORST

In onze cave vindt u een gevulde ijskast met dranken voor de dorst tussendoor.

AVONDETEN

Gedurende de zomerperiode geven wij bij aankomst op zaterdag de mogelijkheid om aan te schuiven voor zelfgemaakte pizza à volonté met een overheerlijk dessert. Dit geeft de nieuwkomers de kans elkaar te leren kennen op een aangename manier en de afwas aan ons over te laten. Op aanvraag kan er ook tijdens de week voor u gekookt worden of helpen wij u met veel plezier verder bij de keuze voor een restaurant in de buurt.

KINDEREN

In de cave is er een speelhoekje voorzien. Daarnaast is er de speelkamer met voor elke leeftijd uit te lenen speelgoed; van spelletjes voor de allerkleinsten tot zelfs voor de papa’s en de mama’s (gezelschapsspelletjes, boeken, Kubbspel, petanque enz …). Buiten is er een reuzetrampoline en een speeltuig met glijbaan en 2 schommels. We beschikken ook over een bolderkar voor wandelingen of uitstappen. Wij plaatsen op aanvraag (gratis) een kinderbedje en kinderstoelen bij.

zwembad

Ruim (verwarmd) zwembad (5,5x12m), voorzien van een overdekte zithoek, ligstoelen en parasols. Voor de kinderen ligt er zwembadspeelgoed klaar.

ACTIVITEITEN

Zoveel te doen in onze prachtige regio! Lekker eten, wijn proeven, dorpjes bezoeken, tuinen en parken, musea, een lokale markt, rommel- of brocantenmarkten, wandelen of fietsen, boottochten, geocashen, kanovaren of kajakken of één van de vele bezienswaardigheden of kastelen bezoeken, het kan allemaal. Daarbij onze mooie Middeleeuwse hoofdstad Cahors niet te vergeten. In onze buurt worden ook tripjes met paarden, pony’s of zelfs ezels voorzien. Om de uitgebreide keuze voor u te vergemakkelijken liggen er brochures en flyers klaar en maakten wij mappen met info. Uiteraard kan u ook kiezen voor een heerlijk dagje rust, een spelletje petanque of Kubb of heerlijk zonnen of met een boek aan het zwembad of elders op ons domein.

WASMACHINE

Wasmachine beschikbaar. Voldoende droogrekjes voorzien.

WIFI, INTERNER EN TV

Er is WiFi voorzien via Fiber. Via onze chromecasts kan men in elke gîte televisie kijken en er zijn DVD’s voorzien.