Loading...

VOORZIENINGEN

VOOR ELK WAT WILS

Wij bieden onze gasten de keuze tussen B&B of het huren van een gîte op ons terrein. Onze kamers dragen de namen Pigeonnier, Fleur en de Blauwe Kamer. De losstaande gîte voor maximum 5 personen draagt de naam LOT. De 2 nieuwe gîtes in het woonhuis (met een aparte ingang) dragen de namen Ami (max 6 pers) en Nata (2 à 3 pers). Ook de mensen van de gîtes die per week verhuurd worden kunnen op vraag mee aanschuiven aan het ontbijtbuffet zo vaak als gewenst. Wij bieden ook 2 keer per week table d’hôtes aan.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

ONTBIJTBUFFET

Een heerlijk ontbijt met aanvang tussen 8.30 uur en 9.30 uur (of op aanvraag), einde 10.30 uur. Met een keuze uit lokale producten in buffetvorm.

zwembad en infraroodsauna

Ruim zwembad (5,5x12m) voorzien van ligstoelen en parasols. Voor de allerkleinsten is er een opblaasbaar plonsbadje voorzien en voor alle kinderen ligt er wat zwembadspeelgoed klaar. Bij ons kan je ook genieten van een heerlijke en ruime infraroodsauna.

ACTIVITEITEN

Gewoon een rustige wandeling (Hoe vroeger hoe meer kans op het zien van hertjes!), een uitstapje naar een lokale markt of één van de verder genoemde bezienswaardigheden, een ballonvaart of voor de sportievelingen een flinke fietstocht of een toertje met de kajak op de Lot. In onze buurt worden ook tripjes met paarden, pony’s of zelfs ezels voorzien.

AVONDETEN

Voor het avondeten bieden wij onze gasten de mogelijkheid 2 keer per week (of anders op aanvraag) aan te schuiven voor een 2-of 3-gangenmenu of BBQ. We eindigen met een lekkere tas koffie of een kopje thee met dessert. We bieden ook een aangepast kindermenu aan. De andere dagen helpen wij u graag mee te kiezen voor één van de lokale restaurantjes in de buurt of maken de mensen van de gîte hun eigen maaltijd klaar.

Een drankje en/of een hapje

Wij bieden u de mogelijkheid een hapje tussendoor te bestellen; een snack, een croque, een picknick … en uiteraard is er ook volop drinken te verkrijgen, dit alles aan democratische prijzen. Tip; Bij aankomst na een lange rit maken wij met veel plezier een croque of zelfs een maaltijd voor u klaar.

PARKING

Er is voldoende parking voorzien op ons terrein