Loading...

Zomervakantie

U heeft de keuze uit 3 gîtes (Ami voor maximum 4 en mits uitbreiding 6 personen, Nata voor maximum 4 personen en Lot voor maximum 5 personen) en 2 B&B-kamers, ieder met een eigen badkamer.
Groepen zijn welkom met een maximum van 17 personen.
Zoals u ongetwijfeld al gemerkt heeft, staat de naam Aminata niet alleen voor Vlinderparadijs. We kregen hier in de buurt de bijnaam ‘Walhala voor kinderen’ en doen er dan ook echt alles aan om gezinnen een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen.
Onder het moto ‘Blije kinderen maakt ook blije ouders’ voorzagen wij niet alleen een kinderspeelhoekje in de cave, maar ook een kinderspeelkamer op het binnenplein, met uit te lenen speelgoed voor de allerkleinsten tot de grotere kinderen, dus ook gezelschapsspelen , badminton en petanque. Verder hebben wij een bolderkar voor wandelingen of uitstapjes, een glijbaan en 2 schommels en een reuze trampoline. Aan het zwembad ligt ook speelgoed klaar en er drijft in de zomer een reuze badeend op het water. Ons ruime zwembad (5,5 op 12 meter) heeft het voordeel van 3 trappen en een ondiep gedeelte met een kinder-veiligheidsrand rondom. Daarnaast is er een duikput in het diepe gedeelte.
Onze gîtes zijn veilig uitgerust voor kinderen en op vraag zetten wij gratis een houten bedje en eetstoelen bij.

Kortom, waarom nog langer twijfelen? De vraag is alleen maar of de kinderen nog mee terug naar huis gaan willen … ;)

Gedurende deze periode laten voor wat de gîtes betreft iedereen aankomen en vertrekken op een zaterdag. Voor de kamers kan dit op een dag naar keuze met een minimum aan 3 nachten.

Iedereen welkom dus! Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid en een offerte op maat. Het volstaat om uw periode naar keuze te vermelden en de leeftijd van eventuele kinderen.

gastenreview:

Wij hebben genoten

"Wat een heerlijke plek hebben Ann en Danny in Pontcirq gecreëerd. Wij hebben genoten van onze week vakantie op het domein. Onze gîte was prachtig en uitgerust met alle zaken die een jong gezin nodig heeft. Het is heerlijk vertoeven aan het zwembad, de kinderen kunnen zich uitleven met al het speelgoed uit de speelcave. In de gigantische tuin kom je tot rust en kan je genieten van een fenomenaal uitzicht over de streek. Elke dag opnieuw ontdek je wel een nieuw plekje om te genieten.
Ann en Danny, jullie zijn fantastisch bezig! Wij kijken er naar uit om volgende zomer terug te keren. "
- Ferre en Evelyn, Alixe en Jules


Aminata Lot
Aminata Lot
Aminata Lot
Aminata Lot
Aminata Lot
Aminata Lot

stuur ons een mailtje